Zingo

Posted on

Det sägs att jag föddes lördagen den 10 mars. Jag föddes i en garderob. Men ingen hittade mig förrän 2 dagar efter jag föddes. Matte, Husse och Minihusse trodde först att jag var en rotta när de bara hörde mina små pip. Jag var ju hungrig! Det var snällt av dem att släppa in Mamma Sunny till mig.

En måndagseftermiddag blev jag upphittad när de började röja ut alla saker ur garderoben. Jag blev så rädd och skakade så jag kröp ihop och förvandlades till en liten boll. Det var Minihusse som hittade mig. Jag fick först namnet Leo och 1 månad efter fick jag namnet Zingo.

Nu ska jag berätta hur busig jag är. När jag var några veckor gammal tyckte jag om att sitta i Glenny’s matskål när hon åt. Vilken tur att hon inte åt upp mig. Glenny är såååå snäll!

Nu när jag är 2 månader kan jag hitta på en massa bus. Katter tycker inte om att bada men jag brukade bada i Glenny’s vattenskål. Det var kul att plaska i hennes vatten. Så fort Matte och Husse upptäckte mig lyftes jag ur vattenskålen.

Nu är det inte roligt att bada längre så nu måste jag hitta på ett annat bus. Nästa bus som jag tycker om att göra är att hoppa upp på köksbordet och stjäla mat. Jag är ingen labrador men jag älskar ändå mat! Först tar jag sats och hoppar upp på köksstolen, sedan tar jag ett nytt tag och så vips! är jag på köksbordet. Nu får jag en massa skäll och de lyfter ner mig på golvet igen. Nu måste jag hitta på ett nytt bus, men hmm, vad ska jag göra nu?

Jag trivs iallafall här. 12 veckor ska jag bo här tills jag eventuellt får ett nytt hem.

Tack för att ni ville läsa om mig.

Mjao / Zingo