Sunny

Posted on

Hej på dig som läser om mig! Jag heter Sunny och hämtades av min farmor när Matte och Husse var i Grekland år 2000. Jag kom hit som kattunge. Min första lägenhet var i Gualöv. Jag bodde inte där så länge. När jag skulle flytta hade jag rivit sönder halva lägenheten. Sen flyttade jag till Sölvesborg.

En dag kom husse och Matte hem med en klösbräda för att jag inte skulle riva sönder tapeterna. När jag inte leker ligger jag i Matte och Husses säng och spinner. Jag har flera namn så jag blir förvirrad ibland. Jag heter Sunny, Spinnisen och Krabaten.

I februari 2001 flyttade vi till Bromölla och den våren blev jag kattmamma. Den 3-e april fick jag 3 ungar som jag inte vet vart dom tog vägen. Sen fick jag 2 till den 4-e och fick behålla dom i 12 veckor. Jag fick en hane och en hona. Hanen hette Biffis och honan hette Gråisen. Sen fick dom nya hem efter 12 veckor.

Lite senare på hösten flyttade vi igen, fast då innom Bromölla men närmre byn säger dem. Ska de inte sluta flytta någon gång, matte, husse och Jonathan? Tydligen inte för i mars 2006 flyttade vi igen, fast nu till ett palats. Här finns det många gömställen att gömma sig på. I början av februari 2007 kom matte hem med en ny vän. Ledarhunden Glenny som bland annat gillar att leta efter mig.

Nu börjar jag bli gammal. Konstig nog fick jag en kattunge den 10:e Mars 2012. Den har jag fått behålla. Jag trivs jättebra här. Ja vill INTE flytta mer.

Jag ska bara säga en sak till och det är att jag har världens bästa Matte och Husse.